kibbanner
  • Dolar
    32,3658
  • Euro
    35,0442
  • Altın
    2.325,090
  • Bist-100
    9,113
   
17/24 °C

Parçalı Bulutlu
   
HABER GUNDEM NE VAR? NE YOK? KESFET YASAM KUZEY KIBRIS REHBERI FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali Frank Sinatra Konseriyle Devam Ediyor 

14. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali, efsane aktör ve şarkıcı Frank Sinatra’ nın doğumunun 100. yılı anısına verilecek konser ile devam ediyor.

10.10.2016 - 18:47
Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali Frank Sinatra Konseriyle Devam Ediyor

Turizm ve Çevre Bakanlığı İşbirliği’ nde, Türkiye Cumhuriyeti Lefkoşa Büyükelçiliği, Dışişleri Bakanlığı, Kuzey Kıbrıs Turkcell, Rocks Hotel, Ermataş LTD ve Deniz Plaza’ nın katkılarıyla Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği organizasyonunda gerçekleştirilen 14. Uluslararası Kuzey Kıbrıs Müzik Festivali, efsane aktör ve şarkıcı Frank Sinatra’ nın doğumunun 100. yılı anısına verilecek konser ile devam ediyor.

Kuzey Kıbrıs Müzik Derneği’nden yapılan açıklamaya göre, 13 Ekim Perşembe akşamı Bellapais Manastırı’nda gerçekleştirilecek Frank Sinatra 100 Yaşında Konseri’nde ünlü tiyatro sanatçısı ve aktör Cihan Ünal da solist olarak sahne alacak.

Can Sözer yönetiminde Lefkoşa Belediye Orkestrası’nın eşlik edeceği Frank Sinatra konserinde solist olarak Cihan Ünal ile birlikte, tanınmış Kıbrıslı Türk müzisyen Hüseyin Altan, Frank Sinatra repertuarından New York New York, Strangers in the Night, My Way, Blue Moon, All of Me, Girl from Ipenamea, Time After Time gibi hit olmuş şarkıları seslendirecek.

Festival; 17 Ekim’ de Golden Horn Brass Quintet Konseri, 21 Ekim’ de Papageorgio String Quartet Konseri, 25 Ekim’de Emre Yavuz Piyano Resitali, 28 Ekim’de Arman Ratip Uzay Müziği Piyano Resitali ile devam edecek ve 31 Ekim’ de dünyanın en önemli piyanistleri arasında ilk sırada kabul edilen Piyanist İdil Biret’in solist olarak yer alacağı Ali Hoca yönetimindeki KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası Konseri ile sona erecek.

Tüm konserler Bellapais Manastırı’nda saat 20.30’ da başlayacak. 31 Ekim’ deki kapanış konseri halka açık ve ücretsiz, diğer konserler ise biletli olarak izlenebilinecek.

30 TL’ den satışa sunulan biletler Tüm Deniz Plaza’ ardan, Dome Hotel, Kybele Restaurant, Bellapais Gardens Hotel ve konser akşamları Bellapais Manastırı girişinden temin edilebilinecek.

 
Sıla 4 - Aydınlık Anı Konseri 11 Ekim'de
 
Telsim Freezone Liselerarası Müzik Yarışması Başvuruları Başlıyor
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
18 polis mensubuna yeni  görev yeri

18 polis mensubuna yeni görev yeri

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
KKTC TURİZM

KKTC TURİZM

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Haber Gündem Ne Var? Ne Yok? Keşfet Yaşam Kuzey Kıbrıs Rehberi
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva