kibbanner
  • Dolar
    32,2081
  • Euro
    34,8604
  • Altın
    2.446,320
  • Bist-100
    10.219,000
   
17/21 °C

Parçalı Bulutlu
   
HABER GUNDEM NE VAR? NE YOK? KESFET YASAM KUZEY KIBRIS REHBERI FOTOĞRAFLAR VİDEOLAR

Kıbrıs Sanat Gençlik Senfoni Orkestrası Kuruluyor 

Kıbrıs Sanat Müzik ve Bale Okulu’ndan yapılan açıklamaya göre okulun bünyesinde bir gençlik senfoni orkestrası’nın kurulması için hazırlıklara başlandı.

14.11.2016 - 18:48
Kıbrıs Sanat Gençlik Senfoni Orkestrası Kuruluyor

Orkestra’nın kuruluş amacı, gençlerin orkestra çatısı altında bütünleşerek sosyalleşmesi yanında Kıbrıs Sanat’ın yurtdışı temasları çerçevesinde diğer ülkelerin genç müzisyenleri ile biraraya gelerek yeni kültürleri tanıtmak.

Orkestra’ya girmek  isteyenlerin senfoni orkestrası enstümanlarından herhangi biri üzerinde özel veya bir müzik okulunda eğitim görmeleri, 9-18 yaş arasında olmaları, en az 3 eser hazırlayarak çalmaları yanında, sınav jürisinin seçeceği parçaları da istenilen düzeyde deşifre edebilmeleri gerekmekte.

Giriş sınavı keman, viyola, viyolonsel, kontrabas yanında flüt, obua, fagot, trompet, korno, trombon, tuba ve vurmalı çalgılar için açılacak.

Profesyonel orkestra müzisyenlerinden oluşacak jüri önündeki sınav 24 Aralık Cumartesi günü Kıbrıs Sanat Girne Şubesi’nde yapılacak.

 
KKTC Cumhurbaşkanlığı Senfoni Orkestrası'ndan 33. Yıl Konserleri
 
Tanti'nin Hamamı Fotoğraf Sergisi 22 Kasım'da Bedesten'de
YORUMLAR
 Onay bekleyen yorum yok.

Küfür, hakaret içeren; dil, din, ırk ayrımı yapan; yasalara aykırı ifade ve beyanda bulunan ve tamamı büyük harflerle yazılan yorumlar yayınlanmayacaktır.
Neleri kabul ediyorum: IP adresimin kaydedileceğini, adli makamlarca istenmesi durumunda ip adresimin yetkililerle paylaşılacağını, yazılan yorumların sorumluluğunun tarafıma ait olduğunu, yazımın, yetkililerce, fikrim sorulmaksızın yayından kaldırılabileceğini bu siteye girdiğim andan itibaren kabul etmiş sayılırım.
 

Bu haber henüz yorumlanmamış...

FACEBOOK YORUM
Yorumlarınızı Facebook hesabınız üzerinden yapın hemen onaylansın...
 
  GÜNÜN MANŞETLERİ
Oğuzhan Hasipoğlu :Masadan Kaçmadık

Oğuzhan Hasipoğlu :Masadan Kaçmadık

  ÇOK OKUNANLAR
  FOTO GALERİ
KKTC TURİZM

KKTC TURİZM

  ÇOK YORUMLANANLAR
  FACEBOOK
  TWITTER
 
 
Ana Sayfa Haber Gündem Ne Var? Ne Yok? Keşfet Yaşam Kuzey Kıbrıs Rehberi
KünyeHakkımızda KünyeKünye İletişimİletişim FacebookFacebook TwitterTwitter RSSRSS Sitene EkleSitene Ekle Günün HaberleriGünün Haberleri
Maxiva